Lindsayvanrijn.nl

Content Creator en Copywriter voor Online en Offline Media

IMPACT MAKEN MET CONTENT

BELEEF ONTDEK VERBIND

Dagelijks komen wij als mens met honderden berichten en artikelen in aanraking. Hoe onderscheid je je als organisatie als het om content gaat? En hoe kan je als organisatie nou echt impact maken?

De kernwaarden Beleef, Ontdek, Verbind van Lindsayvanrijn.nl hebben alles te maken met de stap naar impact en zichtbaarheid. Het in kaart brengen van de juiste content voor de juiste doelgroep is de eerste stap.

Content moet de juiste beleving geven voor de lezer, past de beleving niet bij de doelgroep dan zal hij of zij de tekst ook niet lezen. Alleen met de juiste beleving zal de lezer de tekst blijven lezen. Het ontdekken van nieuwe inzichten of emoties. Dat is waar de lezer naar op zoek is om zichzelf te verrijken.

Verbinden met de lezer door content is de belangrijkste stap. Door te verbinden zorg je voor een duurzame band met de lezer, waardoor ze bij jouw organisatie blijven lezen of kopen. Van lezer naar fan.

Lindsay van Rijn - Oprichter Lindsayvanrijn.nl
Lindsay van Rijn

Lindsayvanrijn.nl werkt voor een diverse selectie aan organisaties zoals Biezen, Museum Boijmans van Beuningen, Stichting oren & ogen tekort en Dordrechts museum

© 2020 Lindsayvanrijn.nl