Lindsayvanrijn.nl

Content Creator en Copywriter voor Online en Offline Media

Een menu vol verbinding

Wat is het recept om impact te maken? Nou, dat bestaat niet. Er is niet maar één recept om impact te kunnen maken, het zijn er verschillende. Welke goed werkt voor jou is vooral afhankelijk van je doelgroepen en je doelstellingen. Wie wil je aanspreken en wat wil je bereiken? Samen onderzoeken we welk recept goed past bij jou.

Zelf zet ik graag breed in. Dus; waarom maar één zintuig prikkelen als we ze ook allemaal kunnen aanspreken? Dit kan natuurlijk niet altijd, maar ik ben ervan overtuigd dat – wanneer dit wel kan – het een echte verrijking is.
Laat iets zien én iets voelen, horen, ruiken of proeven. Daarmee maak je impact! Juist doordat er meerdere zintuigen worden geprikkeld, wordt de content echt beleefd. Het maakt indruk en wordt beter onthouden.

Ik zet dus breed in met multizintuiglijkheid, maar ook op het gebied van mijn diensten. Mijn achtergrond ligt in de creatieve sector. Ik heb de BA Media, Kunst, Design & Architectuur en MA Curating Art & Cultures gevolgd en ik heb bij verschillende musea gewerkt als junior conservator en junior registrar. Ik heb dus zowel inhoudelijke als uitvoerende ervaring. Iets wat ik daarnaast altijd graag heb gedaan en nog steeds graag doe is schrijven.

Mijn menu aan diensten is uiteenlopend en draait om Beleef – Ontdek – Verbind en het maken van impact. Ik werk als content creator en copywriter voor online en offline media. Ik ben breed inzetbaar, van het creëren van tentoonstellingen tot aan het schrijven van teksten zowel binnen als buiten de creatieve sector. Ik ben inhoudelijk sterk en ik weet hoe ik impact moet maken, maar ik creëer ook zichtbaarheid en ik weet hoe ik content optimaliseer.

Deze bedrijven hebben al geproefd

Wil jouw organisatie ook impact maken? Neem dan contact op!

© 2023 Lindsayvanrijn.nl