Lindsayvanrijn.nl

Content Creator en Copywriter voor Online en Offline Media

BYE 2019! EEN JAAR VOL MUSEUM AVONTUREN

BYE 2019! Wat een leuk jaar was dit ✨

In februari heb ik mijn jaar als junior conservator afgerond bij Museum Boijmans Van Beuningen. Daar zette ik mijn eerste ‘echte’ stappen in de museumwereld. De projecten waar ik aan heb meegewerkt, met als belangrijkste de tentoonstelling Boijmans in de Oorlog. Kunst in de Verwoeste Stad, waren erg leerzaam en hebben mij enthousiast gemaakt om in deze leuke museumwereld aan de slag te gaan. Na mijn Boijmans-avontuur ben ik gestart met mijn scriptie, waarvoor ik heb onderzocht in hoeverre multizintuiglijke tentoonstellingen de inclusiviteit van musea kunnen vergroten. Tegelijkertijd werkte ik bij het Dordrechts Museum aan iets heel anders, namelijk de tentoonstelling Kees Verwey en zijn idolen. In augustus heb ik mijn Master Curating Art & Cultures afgerond, waar ik erg blij mee en trots op ben. Ik ben direct aan de slag gegaan als junior registrar bij Het Noordbrabants Museum. Een grote uitdaging op een voor mij nieuwe plek binnen het museum, maar waar ik ontzettend veel aan het leren ben! Daarnaast werk ik sinds kort als vrijwilliger voor de Stichting Oren en Ogen Tekort, waar ik mijn passie voor multizintuiglijkheid kan inzetten voor iets goeds.

Op naar een net zo druk en mooi 2020! 🌈

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 Lindsayvanrijn.nl