Lindsayvanrijn.nl

Content Creator en Copywriter voor Online en Offline Media

YES! AFGESTUDEERD VOOR DE MASTER CURATING ART & CULTURES

Ja, het is gelukt!

Afgelopen week heb ik het verlossende woord mogen ontvangen: mijn scriptie “The Inclusive Potential of Multisensory Exhibitions” is beoordeeld met een 7.5! Met tentoonstellingen van het Van Abbemuseum, Marres en de Kunsthal als case studies heb ik onderzocht hoe multizintuigelijke tentoonstellingen de inclusiviteit van de museumwereld kunnen vergroten. Ik heb hiermee de Master Curating Art & Cultures afgesloten en kan dus officieel zeggen dat ik ben afgestudeerd!

Vanaf vandaag ben ik begonnen als junior registrar bij het Noordbrabants Museum en ik heb enorm veel zin hier de komende tijd mijn handen uit de mouwen te steken!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 Lindsayvanrijn.nl